Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صداوسیما درباره حمایت از فیلم‌های سینمایی و اعتراض برخی سینماگران نسبت به پخش نشدن تیزرهایشان توضیح داد: ما شورای محتوایی داریم که براساس نظر آنها آگهی و تیزر می‌دهیم. مجوزی که این آثار دارند برای اکران در سینماهاست نه برای تبلیغ در تلویزیون.

به گزارش ایرنا، پیمان جبلی رئیس صداوسیما در حاشیه مراسم یادبود نادر طالب زاده که روز گذشته در مسجد بلال صداوسیما برگزار شد به برخی سوالات پاسخ گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نظر شورایی محتوایی به فیلم‌ها آگهی و تیزر می‌دهیم

رئیس صداوسیما درباره حمایت از فیلم های سینمایی و اعتراض برخی سینماگران نسبت به پخش نشدن تیزرهایشان توضیح داد: ما شورایی محتوایی داریم که براساس نظر آنها آگهی و تیزر می‌دهیم. آنچه که از رسانه ملی پخش می شود باید متناسب با هنجارها و ضوابط جامعه و فرهنگ ما باشد. اگر چیزی به تشخیص این شورای محتوایی منطبق نباشد یا انطباقش کم باشد به همان نسبت امتیازش کم یا زیاد می شود.

جبلی در پاسخ به سوال دیگر ایرنا درباره مجوز این آثار که از ارشاد گرفته می شود گفت: مجوزی که این آثار دارند برای اکران در سینماهاست نه برای تبلیغ در تلویزیون و ما با نظر تخصصی شورای محتوایی به فیلم های مختلف امتیاز می‌دهیم و براساس آن امتیاز دفعات پخش تیزرها مشخص می شود.

چیزی به نام ممنوع الکاری نداریم

وی در پاسخ به سوالی درباره درباره شائبه حضور سروش صحت در فصل جدید کتاب باز و اینکه شائبه ممنوع الکاری وی را ایجاد کرده است، گفت: چیزی به نام ممنوع الکاری وجود ندارد، برنامه ها تغییر می کند و تهیه کننده تشخیص می‌دهد که با تیم جدید کار کند.

جبلی تاکید کرد: افراد در جایگاه های مختلف و در برنامه های مختلف می توان از آنها استفاده کرد و هر کسی در جایگاه خودش، در جایگاهی که مناسب است با تشخیص تهیه کننده و مدیرگروه و مدیر شبکه مشغول به کار می شود. ما چیزی به نام ممنوع الکاری به آن مفهومی که در رسانه ها بیان شده است نداریم.

وی در پاسخ به اینکه قرار نیست دیگر از سروش صحت در فصل جدید بهره گرفته شود، گفت: تهیه کننده این برنامه در فصل قبل و پیش از اینکه من باشم برنامه اش تمام شده بود. من وقتی آمدم مطلع شدم و حالا تهیه کننده، مدیر گروه و مدیر شبکه تصمیم خواهند گرفت که فصل جدید را چگونه شروع کنند.

رئیس صداوسیما در پاسخ به سوال دیگری درباره اجرای مجریان تلویزیون در پلتفرم ها و ادعای احسان علیخانی که اجازه نداشته اجرای یک برنامه را به عهده بگیرد توضیح داد: ممنوعیتی در این زمینه نیست. ضوابط ما برای حضور در برنامه‌ها و شرایطی که شان و جایگاه برنامه های رسانه ملی باید رعایت شود برای عوامل تولید، تهیه کننده و... مشخص است و آنها را می‌دانند. ما براساس همان ضوابط و شرایط با همه هنرمندان کار می کنیم و همه اقشار هنرمند، بازیگر، تهیه کننده و کارگردان نسبت به آن دستورالعمل هایی که در سازمان وجود دارد آشنا هستند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رئیس صداوسیما تهیه کننده برنامه ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: در حال حاضر صدور هرگونه پایان کار مستلزم رعایت نکات سیما و منظر متناسب با شهر قم است.

مجید متین فر گفت‌و گو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اینکه در حوزه سیما و منظر، کمیته‌های نما در مناطق مختلف ایجاد شده است، اظهار کرد: در حوزه سیما منظر شهر تعامل استانداری، اداره کل راه و شهرسازی، سازمان نظام مهندسی و شهرداری لازم است.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد برای نزدیک کردن دیدگاه‌های این دستگاه‌ها با یکدیگر افزود: از نظر سیما و منظر شهری تعاریف جدیدی در حال مطرح شدن است.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری قم با اشاره به اینکه مسائل مرتبط با معماری اسلامی، ایرانی و سبک‌های وارداتی گسترده است، خاطرنشان کرد: در این موضوعات توافق نظری کاملی وجود ندارد و الگوی کاملی نداریم که بگوییم ساخت‌وسازها طبق این الگو باید انجام شود و الزام‌آور است، اما می‌توانیم موضوعات و نمادهای نامطلوب را شناسایی کنیم و آن را کاهش دهیم.

متین‌فر ادامه داد: یکی از اتفاقات جدید در ساخت‌وساز شهری قم احداث نمادی شبیه به گنبد است در صورتی که سبک و عناصر ایرانی اسلامی داشته باشد، جای تأمل دارد اما احداث گنبدهایی که به سبک معماری بیزانسی هستند، عنصری نامطلوب و بیگانه است.

وی اضافه کرد: از سال گذشته اقدامات سلبی و پیشگیرانه زیادی با سازنده‌ها صورت گرفت و حتی در مواردی با قوه قهریه وارد شدند، بعضی سازه‌ها برش خورد و بعضی اجازه تکمیل پیدا نکرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری قم تاکید کرد: در حال حاضر نیز صدور هرگونه پایان کار مستلزم رعایت این نکات است و امید می‌رود با تعامل بین سازمان و سازندگان این شرایط بهتر از گذشته پیش برود.

متین‌فر افزود: در حال حاضر جلساتی با اداره کل راه و شهرسازی، سامان نظام مهندسی و حتی مهندسان ناظر یا طراحان و معماران پروژه‌ها وجود دارد و این مسئله سختگیرانه بررسی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا دو ماه آینده نیز یک نشست تخصصی برای سیما منظر شهری برگزار خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به دغدغه بزرگان و مردم در این زمینه تعاملات با حوزه و اعلام آمادگی از طرف این نهاد و نخبگان دانشگاهی وجود دارد و امیدواریم این تعامل سبب شود تا شهر قم معماری اصیل خود را بازیابد.

کد خبر 750003

دیگر خبرها

  • ورزشی‌های چهاردهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • خبر‌هایی از تجلیل دانش آموزان از معلمان خود
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات
  • واکنش جبلی به جلوگیری از پخش سریال «حشاشین»
  • واکنش رئیس صدا و سیما به ممنوعیت پخش «حشاشین»
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • رئیس مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما معرفی شد
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش